logo


Meniu

Victor Ponta intră la rupere împotriva liderilor PSD: Ignoranță, analfabetism, corupție și aroganță

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că actuala conducere a PSD a devenit una cu lideri caracterizați de ”Ignoranță, analfabetism, corupție și aroganță”. El arată că PSD primește 200.000 de euro pe zi de la statul român, dar în același timp investițiile sunt total neglijate.

”Conducerea PSD primeste de la Bugetul de Stat ( din taxele si impozitele romanilor ) aproape 200.000 EURO / ZI !!! ( am scris corect - pe zi! ) / si foloseste banii pentru o propaganda jenanta ( atunci cand nu ii fura direct)!

https://m.digi24.ro/…/psd-isi-lauda-realizarile-cu-fotograf…

Ca social democrat ma simt foarte jenat ( chiar indignat) de aceasta asociere cu ignoranta, analfabetismul , coruptia si aroganta pe care o vad acum la liderii PSD!

Mai ales ca aceasta rusine ingrozitoare este platita din taxele si impozitele romanilor! Bani luati de la sosele, scoli si spitale - pentru a fi folositi in mod jenant pentru o propaganda stupida !!!

https://romania.europalibera.org/a/pusculita-…/29871062.html

Le urez tuturor social democratilor adevarati, proeuropeni , educati si respectati in comunitatea lor , sa fie “ STERSI DIN GRUP” - eu am fost “sters” de acesti epigoni analfabeti si mi-am recastigat respectul oamenilor ( si, mai ales, convingerea ca fac ce trebuie)!

Alaturi de cei din ProRomania am construit o alternativa moderna, europeana, cu adevarat social-liberala si progresista ! In acest fel avem si aveti pentru ce sa luptam ! Avem si aveti ce sa votam si sa sustinem!”, scrie Victor Ponta.

13 apr 00:00
Comentarii