logo


Meniu

Victor Ponta, atac INCENDIAR la adresa lui Liviu Dragnea: Se fură cu OUG-ul în mână! Este corupție instituționalizată

Liderul Pro România Victor Ponta a lnsat duminică, l aprezentarea cndidaţilor pentur PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunând că niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal şi promiţându-le mebrilor Pro România că niciodată nu va fi pentru ei o povară, o ruşine şi o jenă. El a maai spus că "acum se fură cu ordonanţa de urgenţă".

„Niciun lider politic nu-şi târăşte partidul şi echipa pentru problemele personale. Niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal”, a declarat Victor Ponta, adăugând: „Niciodată nu voi fi pentru dumneavostră o povară, o ruşine şi o jenă, nu o să vă iau niciodată să mă apăraţi pentru problemele mele personale".

„Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o sâ vină Curtea Constituţională, o să rezlove cineva”, a spus fostul premier.

Ponta a subliniat că dacă la referendum, pe 26 mai, va fi întrebat dacă e de acord ca oamenii politici condamnaţi să nu mai ocupe o funcţie publică va vota "pentru". El a spus că va vota şi pentru ca legile din justiţie să nu mai fie schimbate prin ordonanţe de urgenţă

„Dacă tot întreabă domnul Iohannis pe bună dreptate poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanţe pe domeniul justiţiei, în acelaşi timp trebuie să întrebe poporul şi să votăm da să nu se mai da ordonanţe în domeniul fiscalităţii”, a afirmat el.

Ponta a adăugat că oamenii de afaceri din România nu trebuie să se mai teamă că între Crăciun şi Revelion se schimbă legile şi să constate peste noapte că au de plătit noi taxe.

14 apr 00:00
Comentarii