logo


Meniu

Victor Ciutacu, după criticile apărute ca urmare a declarațiilor făcute de Sebastian Ghiță în emisiunea lui: 'Au declanșat un val de reclamații la CNA' - VIDEO

Sebastian Ghiță, a anunțat, luni seara, în direct la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că le-a pus gând rău protestatarilor violenți de la #Rezist. El i-a amenințat că în cazul în care vor continua protestele violente la Ministerul Justiției, membrii ai PRU îi vor bate.

În mediul online, au curs reacții dure atât la adresa fostului deputat PSD, cât și împotriva jurnalistului Victor Ciutacu. Mai mult, vedeta România TV s-a ales și cu plângeri la CNA. Ciutacu a ales să răspundă în stilu-i caracteristic.

Citește și: Sebastian Ghiță: ‘O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat’

”Apostolii libertății totale de exprimare, cei care au făcut din "Muie PSD" filosofie politică, care au agresat demnitari pe stradă și care au vandalizat sedii de instituții publice, se consideră amenințați de afirmațiile libere ale lui Sebastian Ghiță. Fiind libertate până la capăt, i-au făcut și plângeri penale. La pachet, au declanșat și un val de reclamații la CNA împotriva acestei emisiuni. Pentru că moderatorul nu i-a trântit telefonul în nas. Să fie primite!

P.S. Parafrazând spusele pline de miez ale celui mai celebru procuror anticorupție din Europa, noi suntem Punctul culminant și nu ne lăsăm.”, e mesajul lui Ciutacu.

Citește și: Acuze grave! Ordinul dat de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu .

13 mar 15:16
Comentarii