logo


Meniu

USR, despre raportul SUA privind România - Corupția este considerata iar 'endemică', cum se întâmpla în epoca Năstase-Iliescu

USR califica raportul Departamentului de Stat al SUA privind situatia drepturilor omului drept devastator, mentionand că aminteste de 'epoca Năstase Iliescu'.

"Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în 2018 poate fi considerat unul devastator pentru România.

Față de raportul publicat acum doi ani, care se referea la anul 2016, cel de acum este mult mai dur în ceea ce privește corupția și îngrădirea libertății de expresie. Corupția este considerată iar „endemică”, așa cum se întâmpla constant în epoca de tristă amintire Năstase-Iliescu.

Citeste si Ludovic Orban spune ce îl recomandă pe Rareș Bogdan să deschidă lista PNL la europarlamentare: A manifestat o atitudine constantă de opoziţie

Cât despre îngrădirea libertății de exprimare, aceasta este semnalată pentru al doilea an consecutiv și se menționează explicit în raport intervenția abuzivă a Jandarmeriei la manifestarea anticorupție și antiguvernamentală din 10 august", transmite USR intr-un comunicat de presa.

15 mar 10:01
Comentarii