logo


Meniu

Un cunoscut rapper a fost condamnat la 55 de ani de închisoare pentru crimă

Rapperul american Taymor McIntyre, cunoscut ca Tay-K, a fost condamnat la 55 de ani de închisoare pentru crimă, iar single-ul certificat cu platină pe care l-a lansat când era fugar a fost considerat probă în dosar, potrivit The Guardian, scrie news.ro.

În vârstă de 19 ani, McIntyre a fost găsit vinovat, alături de şase bărbaţi, de uciderea lui Ethan Walker, în Mansfield (Texas), în iulie 2016. Grupul a încercat să îi jefuiască pe Walker şi un alt bărbat de bani şi droguri.

Walker a fost ucis în casa lui, fiind împuşcat. Iubita acestuia a depus mărturie că el avea mâinile ridicate în aer când a fost asasinat.

Avocaţii lui McIntyre au susţinut că rapperul nu a fost cel care a tras letal, iar el a mărturisit că rolul lui în acest jaf a fost să găsească drogurile. A fost găsit vinovat de crimă şi în cazul altor trei capete de acuzare privind jaf deosebit de grav.

Citește și: Actrița Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea său copil

A plecat din Texas în New Jersey, unde a înregistrat single-ul „The Race”, în care vorbeşte despre statutul de fugar.

În timpul procesului, procurorii au difuzat videoclipul, în care Tay-K apare în faţa afişului care anunţă fuga lui, şi au prezentat versurile curţii.

McIntyre a fost recapturat în iunie 2017 şi acuzat de alte două infracţiuni comise în timpul în care a fost fugar: uciderea unui bărbat în vârstă de 23 de ani, în urma unei altercaţii din San Antonio (Texas), şi agresarea şi jefuirea unui bărbat în vârstă de 65 de ani în Arlington (Texas).

26 iul 11:50
Comentarii