logo


Meniu

Un actor din Game of Thrones a dezvăluit că a fost filmat un final alternativ: „Au fost multe detalii la care nu mă aşteptam“

Actorul Kristofer Hivju (40 de ani), cunoscut pentru rolul Tormund Giantsbane din „Game of Thrones“ a dezvăluit că a fost filmat un final alternativ al celebrului serial, dar că este puţin probabil ca imaginile să apară vreodată.

Interpretul personajului Tormund Giantsbane din „Game of Thrones“ a afirmat că vedetele producţiei au înregistrat un final alternativ al seriei, într-o discuţie cu ziariştii publicacaţiei britanice Metro.

„Am filmat un final alternativ. A fost mai mult în glumă, dar nu ştiu dacă am voie să vă povestesc despre ce e vorba“, a spus actorul norvegian, potrivit nypost.com.

Actorul Kristofer Hivju a recunoscut că a fost surprins să vadă cum se termină povestea: „Partea nostimă e că, după sezonul şapte aveam propriile mele teorii. Şi fanii le aveau pe ale lor. Toţi colegii aveau teorii despre cum ar trebui să se termine. Erau mii de variante. Era greu să alegi o direcţie. Chiar şi-aşa, au fost multe detalii la care nu mă aşteptam. Elementul surpriză mi-a plăcut“.

Reprezentanţii HBO au refuzat să comenteze zvonurile privind finalul alternativ al serialului şi au sugerat că vedeta norvegiană ar fi glumit.

Cel de-al optulea sezon al seriei „Game of Thrones“ s-a încheiat în luna mai, mulţi fani fiind nemultumiţi de finalul poveştii. Aproape două milioane de oameni au semnat o petiţie pentru refacerea ultimului sezon al seriei.

Cu toate astea, ultimul sezon a stabilit un record al nominalizărilor la premiile Emmy, adunând nu mai puţin de 32 de selecţii pentru reputatele trofee dedicate televiziunii în 2019.

Încă de la lansare, în 2011, „Game of thrones“/Urzeala Tronurilor“ a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones“ a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

24 noi 21:18
Comentarii