logo


Meniu

Topul celor mai amuzante zodii

Nu fac nimic altceva decât să acapareze atenţia oriunde ar merge. Iar glumele lor reuşesc să strângă oamenii ca la teatru. Le place să fie în centrul atenţiei şi nu au nicio problemă să se manifeste în toată splendoarea lor pe scenă.

Dacă vrei să petreci momente hazlii, stai în preajma unui nativ Gemeni. Până şi cei mai negativişti oameni se vor molipsi de la râsul lor. Sunt genul de persoane atât de amuzante încât nici măcar nu fac eforturi pentru a-i bine dispune pe cei din jur. La ei totul vine natural. Prin modul lor de a privi viaţa îi determină pe ceilalţi să fie mai relaxaţi şi să se bucure de moment. Schimbă energia în jurul lor cu simpla prezenţă, scrie elitedaily.com.

Leii nu fac nimic altceva decât să acapareze atenţia oriunde ar merge. Le place să fie în centrul atenţiei şi nu au nicio problemă să se manifeste în toată splendoarea lor pe scenă. Un Leu îi poate face pe toţi oamenii din jurul lui să râdă, chiar şi pe cei care nu-l simpatizează. Şi sunt câţiva care-l invidiază pentru flerul lui. În timp ce mulţi s-ar teme de ridicol, Leul nu are nicio problemă în a se exprima plin de încredere în sine.

Ştii acea persoană care întotdeauna are cea mai inteligentă glumă şi te face mereu invidios prin modul în care acaparează atenţia? Există şanse mari să fie o Fecioară. În timp ce este posibil ca acestea să nu aibă cel mai „evident“ simţ al umorului, care atrage automat atenţia, sunt tipul de oameni care ştiu să se facă remarcaţi exact la momentul potrivit. Cea mai amuzantă parte este că Fecioarele nici nu se cred amuzante, ele nu râd la propriile glume.

6 mar 14:10
Comentarii