logo


Meniu

Top 10 bancuri estivale. Cum fac bărbaţii gimnastică pe plajă

Vacanţa la mare este motiv de relaxare şi de distracţie. Vă propunem o selecţie a celor mai amuzante bancuri pe această temă.

1. Atracţie pe plajă – Ce trebuie să port să nu se mai holbeze toţi oamenii ăştia la mine?, întrebă ea plimbându-se cu el de mână pe plajă. – Lenjerie, draga mea!

2. Pe vremuri, pe plajă, bărbaţii căutau femei frumoase, acum caută WI-FI gratuit.

3. Cum a fost pe litoral?- Groaznic! A plouat permanent, zi şi noapte, două săptămîni! - Dar văd că te-ai bronzat... - Nu e bronz natural. E rugină. Ocheade pe plajă.

4. Sotul şi soţia pe plajă. Se apropie două frumuşele trase prin inel. Soţia: – Dragul meu, sper că nu o sa întorci capul după sfrijitele astea două. – Stai liniştită, mi-a intrat soarele în ochi de când au apărut pe plajă.

5. Cu copiii la mareÎntr-o zi toridă de vara, o familie numeroasă, încarcată cu paturi, şezlonguri, coşuri pentru mancare şi alte ustensile folositoare la mare, traversă plaja în direcţia parcării. După 10 minute tot alaiul se intoarce înapoi, în frunte cu capul familiei, care vorbea cu mezina:

- Acum, fiica tatei, arată unde sunt îngropate cheile.

6. Atenţie deosebită - Dragule, ce să-mi cumpăr ca atunci când voi apărea pe plajă să întoarcă toţi capul după mine? - Schiuri.

7. Pe plajă: -Mami, pot să intru si eu în apă? -Nu.E plin de rechini acolo. -Da tati de ce are voie? -El are asigurare de viaţă.

8. Vulturul de Costinesti Pe plajă la Costineşti. Ea: - Dragule, eşti ca un vultur! El: - După privire ţi-ai dat seama? Ea: - Ah, nuuu... după unghiile de la picioare.

9. Cum face un bărbat gimnastica pe plaja ? -Îşi suge burta de câte ori trece o femeie frumoasă.

10. Marea. Plaja. Soţul intră încet în apă. Sotia: – Cum e apa? Caldă?

Soţul: – Vreo 18 grade.

Soţia:- Nu te-am întrebat câte grade ci dacă apa este calda sau rece?

Soţul:- Caldă.

Soţia: – Da? Şi cam câte grade?

11 iun 09:08
Comentarii