logo


Meniu

Teodorovici prezintă VARIANTE pentru refuzul ministrului de Finanțe de a dezbate privitor la economia țării:'Îi e frică'

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a prezentat mai multe variante pentru care actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, și Ludovic Orban, premierul României, nu au venit la dezbaterea despre economia țării noastre. O variantă expusă de Teodorovici vizează lispa curajului de a participa la o confruntare pe teme de interes major pentru România.

"Ora 12 a venit, Orban și Vasile Cîțu n-au sosit!

Așa cum am promis, astăzi la ora 12:00, am fost la ASE. I-am așteptat pe cei doi apostoli ai apocalipsei să discutăm clar și concret despre economie.

Citește și: Răspuns SURPRIZĂ: de ce REFUZĂ ministrul de Finanțe invitația lui Teodorovici la dezbatere

Multumesc reprezentantilor mass-media care au venit la ASE, demonstrând spirit civic și un interes real pentru finanțele țării. Ceea ce nu se poate spune și despre Orban sau Cîțu.

Nu au venit pentru că:

A) le este frică;

B)pentru că știu ca mint;

C) pentru că pregătesc austeritatea care va urma.

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anunțat că îl așteaptă la o dezbatere pe Florin Cîțu, vineri, la ora 12:00, la Academia de Studii Economice.

„Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanțelor Publice Florin Vasile Cîțu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie, la ora 12.00, îl așteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Dezbaterea va fi moderată de un profesor universitar”, potrivit unui anunț al Partidului Social Democrat.

16 noi 14:17
Comentarii