logo


Meniu

SURSE Motivul pentru care fostul șef al DNA Timișoara ar fi putut recurge la gestul extrem

Apar primele informații pe surse în cazul fostului șef al DNA Timișoara care a murit în această dimineață după ce s-a aruncat de la etajul 6 al instituției în care lucra sau ar fi căzut. Deocamdată, anchetatorii nu au comunicat o pistă oficială. Conform unor informații pe surse obținute de România TV, se pare că soția procurorului suferea de o boală incurabilă.

Fostul șef al DNA Timișoara a avut parte de o moarte violență vineri dimineață. S-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naținale Anticorupție din centrul orașului, transmite opiniatimisoarei.ro.

Citește și: IPJ Timiș CONFIRMĂ dezvăluirile ȘTIRIPESURSE.ro - Poliția a IGNORAT primul apel al bărbatului tăiat de viu cu drujba

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit în această dimineață la serviciu, a mers în biroul său, iar la scurtă vreme trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident. Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara. Avea 49 de ani, era căsătorit și avea 2 copii.

15 mar 11:13
Comentarii