logo


Meniu

Sezonul estival închide şantierele pe Autostrada Soarelui: Până pe 15 septembrie, niciun utilaj nu va sta în calea turiştilor spre mare

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat că lucrările de modernizare vor fi reluate pe Autostrada Soarelui din 15 septembrie pentru a nu se crea aglomerație în plin sezon estival, susținând că acolo unde plăcile de beton crează probleme se intervine imediat, potrivit mediafax.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

"Vom relua lucrările de modernizare din 15 septembrie să nu afectăm sezonul estival. La baza deciziei a stat și discuția cu principalii hotelieri, să nu blocăm drumul spre mare", a declarat Răzvan Cuc, la Antena 3.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Ministrul spune că acolo unde situația este urgentă se va interveni însă imediat: "Nu se mai fac lucrări de mentenanță. Dacă apar alte lucrări, acelea se fac. La dalele de beton. Este in permanență monitorizat, dacă din cauza dilatației una dintre dale se deformează și apare un colț, poate fi periculos și atunci se intervine de îndată".

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Răzvan Cuc spune că abia în luna iunie a fost semnat contractul de modernizare pe tronsonul București- Fundulea.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’

"I-am spus lui Narcis Neaga (n.r.: directorul CNAIR) fii mai dictator, nu mai lăsa directorii (...) Unii directori sunt de multă vreme în compania regionala Constanța. În București este mai slabă, o vom perfecționa. La 15 septembrie dăm drumul și se lucrează, că lumea nu mai merge la mare".

22 iun 13:04
Comentarii