logo


Meniu

Scene dramatice pe străzile din Vulcan: un tânăr înarmat cu un topor a distrus două maşini şi a ameninţat localnicii

Un tânăr a fost capturat de poliţişti după ce a distrus cu un topor două maşini parcate pe o stradă şi a ameninţat un alt localnic.

Un echipaj de Poliţie a intervenit pentru a imobiliza un tânăr de 25 de ani, care, înaramat cu un topor, a ameninţat un localnic şi a distrus două maşini.

Bărbatul aflat în stare de ebrietate, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ameninţare, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Tânărul l-a ameninţat şi l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani. Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria Devei a fost prădată de hoţi. Un recidivist a fost prins după ce a furat un telefon de 3.900 de lei al unei angajate

Recidivistul care primeşte daune morale uriaşe de la Poliţie după ce s-a plâns că a fost muşcat de un şobolan în arest: „Am slăbit aproape 15 kilograme“

Un român a fost capturat de autorităţi după mai multe furturi de utilaje de construcţie, săvârşite în Austria

14 mar 17:15
Comentarii