logo


Meniu

Răzvan Cuc, despre lucrările la Autostrada Comarnic - Brașov: 'Se va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze'

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, că vor fi dați bani suplimentari constructorilor pentru a finaliza lucrările mai devreme decât termenul inițial. Acesta a declarat că vor începe lucrări în regim de noapte pe Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic - Brașov, informează MEDIAFAX.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

”Chiar sâmbătă am fost pe acest tronson (Cristian - Râșnov n.r), am avut o întâlnire cu constructorul, deja decopertase. (...) Este un constructor român, lucrează inclusiv în weekend. Va începe să lucreze și de noapte.”, a declarat ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat că va da bani suplimentari pentru ca firma să finalizeze lucrările mai devreme decât era estimat.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

”Vom da niște bani suplimentari pentru ca acest constructor să lucreze non-stop. Va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze”, a adăugat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai spus că orice companie poate lucra în acest fel dacă are forța de muncă necesară.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’ .

Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic – Brașov, respectiv zona dintre Râșnov și Cristian, are o lungime de 6,3 kilometri + 3,7 kilometri de drum național cu patru benzi și separatoare de sens.

22 iun 13:04
Comentarii