logo


Meniu

Rapperul Nelly a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală

Rapperul american Nelly a scăpat, deocamdată, de acuzațiile de agresiune sexuală formulate de o femeie care susținea că fapta a avut loc în decembrie 2017, după un concert organizat în Essex, Marea Britanie, însă poliția nu a închis cazul, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Citește și: Tudorel Toader a RĂBUFNIT pe tema numirii lui Kovesi procuror european pe criterii politice: 'Noi primim aceste recomandări'

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, susținea, în documentele depuse în instanță în noiembrie 2018, că l-a cunoscut pe Nelly după concert, fiind parte dintr-un grup de fani, iar acesta i-a șoptit să rămână după ce pleacă restul lumii. Femeia susține că rapperul s-a masturbat în fața sa, în ciuda protestelor ei, iar, la un moment dat, a devenit agresiv cu ea.

Nelly a negat acuzațiile la momentul respectiv.

Surse din poliția britanică au declarat pentru platforma de știri mondene tmz.com că rapperul a scăpat deocamdată de acuzații pentru că femeia nu mai dorește să comunice cu autoritățile.

Ancheta nu este însă oficial închisă, Nelly putând fi din nou cercetat de poliția din Essex dacă apar noi informații.

Tot anul trecut, Nelly și o altă femeie, Monique Greene, au ajuns la o înțelegere în instanță după ce aceasta l-a acuzat de viol, faptă care s-ar fi petrecut în octombrie 2017.

În ceea ce o privește pe Greene, Nelly a declarat pentru tmz.com că își asumă responsabilitatea în acest caz și că a întreținut cu femeia relații sexuale consimțite.

Cornell Haynes Junior, în vârstă de 44 de ani şi cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat un contract cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cel mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute.

6 apr 10:48
Comentarii