logo


Meniu

Primarul Daniel Florea demolează balcoanele construite ilegal în sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anunțat, pe Facebook, că a început demolarea tuturor construcțiilor ilegale, inclusiv a balcoanelor din zona Iacob Andrei.

"Acțiunile de eliberare a domeniului public de construcții edificate ilegal continuă în Sectorul 5. În paralel cu ridicarea garajelor și a autovehiculelor abandonate pe domeniul public, a demarat demolarea balcoanelor construite ilegal în zona Iacob Andrei. Încă de la începutul mandatului, am adoptat măsuri referitor la acest aspect, sesizând ISC și ISU, instituții ale Statului de la care am solicitat sprijin.

Este binecunoscută situația din acest cartier, multe dintre aceste construcții ilegale punând în pericol siguranța locatarilor.

Este pentru prima dată cand o autoritate locala își asumă, repetat, oficial si public, să intervină în reglementarea (inclusiv prin modificarea unor acte normative lacunare) acestei situații în care, Doamne Ferește, dacă s-ar produce o situație de urgență, urmările ar putea fi din cele mai grave.

Rămânem în teren, acționând susținut, pentru siguranța locuitorilor Sectorului 5", a scris, pe Facebook, Daniel Florea, primarul Sectorului 5.

29 noi 00:00
Comentarii