logo


Meniu

Președintele Consiliului Județean Neamț îi mulțumește premierului: 'Județul este pe harta marilor proiecte de investiții'

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, îi mulțumește premierului Viorica Dăncilă pentru sprijinul de care se bucură prin acordarea de fonduri. Astfel, proiectele contractate și aflate deja în derulare se ridică la 1,639,552,283.31 lei.

Citește și: Raluca Turcan 'distruge' punct cu punct măsurile fiscale luate de PSD și ALDE: 'Abrogarea va fi prima decizie de guvernare a PNL'

„Județul Neamț este pe harta marilor proiecte de investiții. O spun datele oficiale, pe care vă rog să le consultați în link-ul atașat. Veți vedea exact sumele alocate județului nostru în timpul guvernării PSD – ALDE, precum și proiectele realizate.

Cifrele vorbesc de la sine și puteți vedea, comparativ cu alte județe, că Neamțul a beneficiat din plin de atenția administrației centrale. Am primit mai mulți bani decât Brașov, Constanța, Ialomița sau Bacău.

Mulțumesc Guvernului și în special premierului Viorica Dăncilă pentru tot acest sprijin!

Vă dau câteva exemple și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca proiectele contractate și cele aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit :

Total investiții realizate pe județ: 318,782,361.46 lei

Total investiții în derulare pe județ: 741,923,996.34 lei

Total investiții implementate de CNI: 71,116,466.75 lei

19 mar 15:43
Comentarii