logo


Meniu

PLAN ROȘU activat în Gorj - Un pod s-a PRĂBUȘIT, ISU anunță că sunt șapte VICTIME

Autorităţile din judeţul Gorj au declarat, joi, Planul roşu de intervenţie, după ce o traversă de la un pod în lucru a căzut, şapte persoane fiind rănite. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

”În urmă cu câteva momente, am fost solicitaţi să intrervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat şapte victime”, a transmis, joi, ISU Gorj.

La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj.

La nivelul judeţului Gorj a fost activat Planul roşu de intervenţie.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

UPDATE

"In urma cu cateva momente, in localitatea Stoina din judetul Gorj, o traversa a unui pod in lucru s-a prabusit, fiind ranite 2 persoane (ambele constiente).

Initial, din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime, sens in care a fost activat imediat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului.

Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente.

Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, 1 container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, 1 autospeciala pentru transport victime multiple, 2 ambulante SMURD si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj", transmite ISU.

18 apr 00:00
Comentarii