logo


Meniu

Pianistul Richard Clayderman și-a amânat concertele de la Pitești și Craiova

Concertele pe care pianistul Richard Clayderman le avea programate la Piteşti, pe 14 martie, şi la Craiova, pe 15 martie, au fost amânate, potrivit Phoenix Entertainment potrivit news.ro.

Marţi, promoterul român a anunţat: „Din motive independente de noi, concertele Richard Clayderman de la Piteşti şi Craiova se amână. Lucrăm la noi date cu artistul şi le vom comunica în cel mai scurt timp. Biletele pot fi păstrate sau returnate la agenţiile de unde au fost achiziţionate”.

Clayderman mai are programate patru concerte în România.

Pe 16 martie, la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, pianistul va urca pe scenă alaturi de Orchestra Filarmonicii, pe 17 martie, va cânta la Teatrul „Regina Maria” din Oradea, iar pe 20 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, Dan Puric şi caricaturistul Ştefan Popa.

Cu Dan Puric va împărţi şi scena Teatrului Naţional din Iaşi, pe 18 martie.

Pentru concertul de la Bucureşti, biletele au preţuri curpinse între 95 de lei şi 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Clayderman are peste 1.300 de piese înregistrate şi discurile lui au fost vândute în 150 de milioane de copii în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină.

13 mar 15:16
Comentarii