logo


Meniu

Patronul Astra Ploiești l-a 'înfierat' pe antrenor': 'Luaţi-i interviu lui Alexa, că el nu ştie să facă echipa'

Astra a pierdut în etapa trecută la Ploiești cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, iar acum a remizat cu Hermannstadt pe teren propriu, lucru care l-a scos din minți pe patronul echipei, Ioan Niculae, potrivit Mediafax.

Omul cu banii de la fosta campioană a României l-a ”taxat” pe antrenorul Dan Alexa: „Luaţi-i interviu lui Alexa, că el nu ştie să facă echipa, nu eu! (n.r. – Ce v-a nemulţumit?) Totul!”, a spus Niculae, la plecarea de la stadion. Acesta nu crede că va ajunge în situația de a-l demite pe acesta de la Astra: „Nu cred, că renunţă el!”.

Patru victorii, patru rezultate de egalitate și patru înfrângeri este bilanțul Astrei cu Dan Alexa pe banca tehnică. În sezonul precedent, ”Chirurgul” a retrogradat cu Dunărea Călărași.

„Nu știu ce discuții au fost, puțin m-a interesat, cu siguranță au fost ceva discuții, dar mai bine vorbiți cu domnul Niculae. E normal ca lumea să fie supărată. Am mai spus-o, e patronul echipei, dacă dânsul dorește să ne despărțim, fără nicio problemă!”, a declarat Alexa, la finalul partidei cu Hermannstadt.

8 oct 00:00
Comentarii