logo


Meniu

Oana Pellea, supărată că Gabriela Firea nu o plătește

Oana Pellea îi cere socoteală primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, legat de munca neremunerată timp de mai multe luni a unor artişti.

Într-un mesaj publicat în urmă cu două zile, Pellea îi transmitea primarului: „Propun să desfiinţaţi toate instituţiile de cultură din Bucureşti. Să ştim o treabă. De ce să ne umiliţi în halul asta? Spuneţi-ne pe faţă că nu e nevoie de noi şi gata!”.

Anterior, Oana Pellea semnala: „Faliment declarat sau nedeclarat, că e de vină dreapta sau stânga... că nu eu... că alţii... până una-alta, eu am muncit câteva luni din viaţă fără să mi se plăteasca munca. Ca mine, multi alţii, doar că ei tac. Le respect tăcerea. Nu judec pe nimeni”.

Cântăreaţa jazz Luiza Zan i-a răspuns atunci: „Nu am tăcut, chiar mi s-a reproşat că sâcâi oamenii cu telefoanele şi mailurile circulare... Am aşteptat, sperând. Dar azi, după mesajul primit, sunt absolut convinsă că banii noştri sunt folosiţi la alegeri şi că abia prin toamnă au de gând să ne plătească. Sunt pregătită să acţionez în judecată, să cer daune pentru aceste luni de batjocură. Dar nu aş face-o singură...”.

Pellea a concluzionat că „statul ne fură banii munciţi”.

„Nu doar Bucureştiul este în faliment. Să fim serioşi... Toată România e în faliment «nedeclarat». Declarat sau nedeclarat, falimentul este faliment”, a mai scris ea.

11 iun 20:34
Comentarii