logo


Meniu

Numărul vedetelor de la Hollywood care promovează și chiar produc băuturi alcoolice - de la vin la whiskey, votcă, gin și chiar mied - este în continuă creștere

Numărul vedetelor care promovează și chiar produc băuturi alcoolice - de la vin la whiskey, votcă, gin și chiar mied - este în continuă creștere, printre acestea numărându-se Nick Jonas, Kate Hudson, Dylan Sprouse şi foştii soţi Angelina Jolie şi Brad Pitt, potrivit Associated Press, anunță MEDIAFAX.

Dacă nu de mult toate vedetele promovau sau își lansau propriile parfumuri, în prezent, se pare că noua modă este reprezentată de băuturile alcoolice.

Astfel, pe piaţă există tequila cântăreţului Nick Jonas, votca actriţei Kate Hudson, miedul starului Disney Dylan Sprouse. Compozitorul şi cântăreţul Darius Rucker a lansat un brand de whiskey, actorul canadian Ryan Reynolds şi-a scos pe piaţă propriul gin, în timp ce foştii colegi din serialul de succes "Breaking Bad" Bryan Cranston şi Aaron Paul propun un mescal artizanal.

Chiar şi actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie şi-au păstrat podgoria, în pofida divorţului.

Muzicienii nu au rămas imuni: Jay-Z s-a asociat cu Bacardi pentru un coniac, Drake şi Metallica au lansat branduri de whiskey, iar Snoop Dogg a mers pe cachaca, un tip de rachiu din trestie de zahăr, din care se prepară celebrul cocteil Caipirinha.

1 dec 18:36
Comentarii