logo


Meniu

Natalie Portman a obținut un ordin de restricție permanent în cazul unei persoane ce o hărțuia

Actrița americană Natalie Portman a obținut un ordin de restricție permanent care îl vizează pe un bărbat ce susține că ar avea o legătură telepatică cu ea, la două luni după ce acesta ar fi încercat să intre pe propietatea ei, relatează contactmusic.com.

Natalie Portman, în vârstă de 37 de ani, a primit inițial un ordin temporar de restricție, în luna februarie. Decizia judecătorească a venit după un incident petrecut în luna ianuarie în fața casei ei din Los Angeles, când un individ, al cărui nume nu a fost făcut public, dar care ar fi declarat poliției că se numește John Wick (personaj de film interpretat de Keanu Reeves), a încercat să intre pe terenul casei sale.

În prezent, există un ordin oficial prin care persoanei care o hărțuia pe actriță îi este interzis să se apropie la mai puțin de 90 de metri de casa ei. Decizia, care este permanentă, impune acestuia să păstreze aceeași distanță și față de soțul actriței, coregraful francez Benjamin Millepied, și cei doi copii ai lor - Aleph, în vârstă de 7 ani, și Amalia, în vârstă de un an și 11 luni.

Informațiile legate de instituirea unui ordin de restricție ar fi existat încă de la începutul anului. Un document al departamentului de poliție din Los Angeles ar fi menționat că, pe 31 ianuarie, "o actriță de profil înalt, cu o notorietate internațională" ar fi semnalat că un bărbat încearcă să intre ilegal pe proprietatea ei. Ofițerul care a întocmit raportul a declarat că omul "ar fi sunat la interfon/ folosit soneria de multe ori, dar nu ar fi spus nimic când s-ar fi încercat contactarea lui".

Când poliția l-a prins, acesta s-ar fi prezentat drept John Wick, în ciuda faptului că permisul său de conducere indica un alt nume. Actele poliției mai arătau că el a susținut că a comunicat telepatic cu reclamanta și că "ar fi călătorit din Colorado până la Los Angeles pentru a o întâlni". Acesta nu a răspuns decât la numele oferit, dar doar parțial. El a fost plasat apoi sub îngrijire psihiatrică, iar un ordin de restricție a fost emis.

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, ea a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Actriţă, regizoare şi producătoare de film, aceasta a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat recent în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

14 mar 15:44
Comentarii