logo


Meniu

Madonna a anunțat titlul următorului album

„Madame X” este titlul următorului album al Madonnei, al 14-lea material de studio al artistei americane, a anunţat cântăreaţa într-un videoclip publicat online duminică seară, scrie news.ro.

Madonna a prezentat sâmbătă, în mediul online, o misterioasă „Madame X”, care „ este un agent secret, călătorind prin lume/ Schimbând identităţi/ Luptând pentru libertate/ Aducând lumină în locuri întunecate/ Este instructor de cha cha/ Profesoară/ Şef de stat/ Menajeră/ Călăreţ/ Prizonier/ Studentă/ Călugăriţă/ Cântăreaţă de cabaret/ Sfântă/ Prostituată”.

O zi mai târziu, ea a revenit cu explicaţia video a acestui text. „Bine aţi venit în lumea lui Madame X”.

În videoclipul în care apare în ipostaze diferite, ea spune: „Am decis să îmi numesc albumul «Madame X»”.

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City (Michigan), este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare. Primul album, „Madonna”, a apărut în 1983, iar acestuia i-au urmat unele ca „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Erotica” şi „Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită „Regina muzicii pop”, vedeta a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom". Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight", bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

15 apr 00:00
Comentarii