logo


Meniu

Ipotezele anchetatorilor în cazul femeii găsite moartă pe plajă. Câţi bani au găsit asupra cadavrului

O bucureşteancă de 46 de ani a fost găsită moartă luni dimineaţa, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Anchetatorii au primele ipoteze de lucru.

Conform IPJ Constanţa, femeia găsită moartă pe plaja din zona Hotelului Vega este din Bucureşti şi are 46 de ani. Pe trupul acesteia nu s-au găsit urme de violenţă.

În acest moment poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Anchetatorii iau în calcul toate variantele care ar fi putut duce la decesul persoanei, însă cea mai plauzibilă este sinuciderea.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06:30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din dreptul unui hotel se află trupul unei persoane, posibil decedată.Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză este o femeie, de 46 de ani, din Bucureşti. La faţa locului s-a găsit o poşetă care conţinea mai multe bunuri. Trupul persoanei nu prezintă urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Constanţa.

Surse apropiate anchetei susţin că lângă trupul femeii s-au găsit 5.000 de euro şi 1.200 de lei. Totodată, femeia ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Salvatorii au fost alertaţi luni dimineaţa în legătură cu o persoană găsită pe plajă, posibil înecată. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă terapie intensivă mobilă SMURD C.

„Medicii au constatat decesul persoanei”, spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Femeie găsită moartă pe o plajă din staţiunea Mamaia

Moartea unei tinere de 28 de ani, învăluită în mister. A fost găsită pe bancheta unei maşini

15 mai 12:23
Comentarii