logo


Meniu

Gabriela Firea a anunțat ca va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: 'Nu, sub nicio formă nu s-a pus problema în această manieră'

Gabriela Firea a anunțat, marți, la finalul CEx al PSD, că intenționează să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, precizând că nu s-a pus problema să își retragă candidatura la prezidențiale pentru a avea susținerea partidului la Primăria Muncipiului București.

„Noi ne dorim să câștigăm alegerile, nu doar să câștigăm turul doi. Doar românii pot să spună dacă avem șanse. Cu siguranță voi candida la Primăria Generală a Capitalei. Nu, sub nicio formă nu s-a pus problema în această manieră – îmi retrag candidatura și te susținem la Primăria Capitalei. Uite că m-a convins. Eu singură m-am convins că dacă ați fi observat că după ce v-ați anunțat intenția de a candida și dacă au o altă opinie colegii, eu nu cred că e în logica firească să faci altceva și să mergi în contrasensul partidului”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul CEx al PSD, unde a fost desemnată Viorica Dăncilă prezidențiabilul PSD.

Gabriela Firea și-a retras la ședința BPN al PSD că și-a retras candidatura pentru prezidențiale.

Viorica Dăncilă a fost validată, marți, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă.

Au fost două voturi împotrivă, tot cel al liderului PSD Olt, Paul Stănescu și al președintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Și în ședința Biroului Permanent Național al PSD cei doi social-democrații au fost singurii care au votat contra Vioricăi Dăncilă ca prezidențiabil al partidului.

23 iul 00:00
Comentarii