logo


Meniu

Fotografii realizate în timp ce Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată, scoase la licitație

Fotografii realizate în timp ce actrița americană Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată, considerate o raritate, au fost scoase la licitație, cu prețul de pornire de 95.000 de dolari.

Fotografiile au fost realizate în 1960, în timp ce Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată, și sunt scoase la vânzare la casa Moments in Time din Los Angeles.

Imaginile au fost realizate la New York, de Frieda Hull, o prietenă apropiată a actriței, care a susținut că Monroe i-a spus la momentul respectiv că este însărcinată cu copilul actorului francez Yves Montand.

La acel moment, Marilyn Monroe era căsătorită cu scriitorul Arthur Miller și încheiase recent filmările pentru lungmetrajul "Let's Make Love", în care a jucat și Montand.

Nu există, de fapt, dovezi concrete că Marilyn a fost însărcinată atunci, iar Hull, care a murit în 2014, ar fi spus ulterior că actrița a pierdut copilul, fără să precizeze dacă a fost vorba despre un avort spontan sau voluntar.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială.

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

11 iun 20:37
Comentarii