logo


Meniu

Fostul ministru Marius Budăi, replică pentru noul ministru al Muncii: 'Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri'

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, reacţionează la afirmaţiile succesoarei sale, Violeta Alexandru. După ce ministrul liberal a criticat infrastructura IT a ministerului, Budăi o acuză pe aceasta că vrea să dea "tunuri" în această zonă. Budăi reacţionează şi la afirmaţiile referitoare la evacuarea sediului Ministerului Muncii.

Vezi şi: Violeta Alexandru a găsit DEZASTRU la ministerul Muncii: 'Softul sistemului care generează plățile pentru pensii are multe probleme'

"Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT. Și inventează că sistemele informatice ar fi dezastru. Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd.

Altfel, fiecare angajator plătește salariile angajaților săi, nu Ministerul Muncii, deci nu știu ce soft de salarii a văzut doamna Alexandru.

Aplicațiile și programele IT de la Șomaj și Casa de Pensii sunt achiziționate în 2011, respectiv 2015 și perfecționate constant, la fiecare modificare a legislației, pentru că, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221.

Cât despre faptul că doamna Alexandru se crede „homeless”, procedura de închiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este în derulare, după ce proprietarul clădirii, Ministerul de Interne, a anunțat, lucru valabil și în cazul sediului Ministerului Sănătății, că renovează clădirea pe fonduri europene. Să finalizeze procedura și va avea sediu. Sau să facă alta.

7 noi 21:58
Comentarii