logo


Meniu

Florentin Pandele îl TAXEAZĂ pe Liviu Dragnea, după războiul cu Gabriela Firea

Primarul orașului Voluntari Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, susține că soția sa a fost cel mai atacat primar din istoria Capitalei, iar primul care a atacat-o a fost chiar Liviu Dragnea.

”Gabriela Firea a fost cel mai lovit primar din istoria Capitalei și primii care au lovit-o au fost cei din București. Primul care a lovit-o a fost Liviu Dragnea, Dumnezeu să-i dea sănătate și să se întoarcă acasă, dar el în 2016 când au câștigat alegerile i-a dat un buchet de flori și pe lângă altele i-a spus să dea gratuitate pe transportul public din București. Ea nici nu pășise peste pragul primăriei, nu știa care este exact situația și deja i se cereau lucruri”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3.

Pandele a explicat că s-a decis să candideze la prezidențiale, după ce protestatarii #rezist au mers la ei acasă și au speriat copiii.

Ar fi trebuit să se sesizeze instituțiile statului. Individul respectiv este săgeata cuiva, știu al cui este. Eu i-am spus și Gabrielei cine plătește acești indivizi. Eu am aflat din cercul lor, al celor care îi plătesc pe aceștia.”, a spus Pandele.

11 iun 11:57
Comentarii