logo


Meniu

EXCLUSIV Cine sunt oamenii din spatele viralului cu Şerban Pavlu: „Nu e vreo provocare să pari mai articulat şi mai inteligent decât Dăncilă“ VIDEO

Clipul în care actorul Şerban Pavlu transmite unul dintre cele mai dure şi puternice îndemnuri la vot este un adevărat succes, cu peste un milion de vizualizări în mai puţin de 24 de ore. „Adevărul“ a stat de vorbă cu oamenii din spatele iniţiativei.

Radu Muntean (foto dreapta) este un cunoscut scenarist şi regizor de film, având în palmares şi peste 40 de premii naţionale şi internaţionale la festivaluri de publicitate. Lungmetrajul său de debut, „Furia“, a primit premiul pentru debut din partea UCIN. Cel de-al doilea lungmetraj, „Hârtia va fi albastră“, a deschis Competiţia internaţională a Festivalului de la Locarno. Cel de-al treilea film, „Boogie“, a fost selectat pentru Quinzaine de Realisateurs, Cannes, 2008, pentru Karlovy Vary, Mar del Plata.

Andu Radu a colaborat cu Radu Muntean la toate filmele sale, de asemenea face parte din echipa Umbre şi este foarte apreciat în industria de publicitate, având şi contracte în străinătate.

14 mai 16:35
Comentarii