logo


Meniu

Evan Rachel Wood a publicat o fotografie din perioada în care se afla într-o relaţie abuzivă: „Mă tăiam pe mâini pentru a-l opri“ FOTO

Actriţa Evan Rachel Wood (31 de ani), cunoscută din serialul HBO „Westworld“, a publicat o fotografie din perioada în care era implicată într-o relaţie abuzivă şi a vorbit despre efectele pe care le-a avut aceasta asupra sănătăţii ei mintale.

Rachel Wood, violată de două ori

Într-un e-mail trimis redacţiei revistei „The Rolling Stone“ în a doua zi după alegerile prezidenţiale din SUA, în 2016, Evan Rachel Wood a dezvăluit că a fost violată de două ori – de un fost iubit şi de proprietarul unui bar.

„Am fost violată. De un fost partener de cuplu, în timp ce aveam o relaţie stabilă. Şi, cu altă ocazie, de proprietarul unui bar. Nu-mi vine să cred că trăim într-o epocă în care oamenii să mai poată păstra tăcerea, fără a ţine cont de starea în care se află lumea de azi, marcată de un bigotism şi un sexism strigătoare la cer“, a scris Evan Rachel Wood în acea scrisoare.

Într-un interviu acordat ulterior revistei „The Rolling Stone“, actriţa a precizat că a fost victima unor abuzuri fizice, psihologice şi sexuale. Evan, care a anunţat public în 2011 că este bisexuală, a declarat că orientarea ei sexuală derivă din vulnerabilitatea ei. Vedeta consideră că anumite persoane „au profitat“ de ea deoarece a existat ceva în felul ei de a fi care îi făcea pe anumiţi oameni să creadă că o pot „exploata“.

În acelaşi interviu, Evan Rachel Wood a discutat şi despre relaţia de patru ani pe care a avut-o cu Marilyn Manson, pe când ea avea doar 18 ani, iar cântăreţul 36 şi era căsătorit cu Dita Von Teese.

Actriţa a dezvăluit că a fost atrasă de rocker şi pentru că atunci „tânjea după pericol şi adrenalină“, lucruri pe care acesta i le-a oferit. „Atunci am întâlnit pe cineva care mi-a promis libertate, o persoană care nu mă judeca. Tânjeam după senzaţii tari şi adrenalină. M-am uitat la mama mea şi i-am spus: «Mamă, o să pornesc în acest turneu de opt luni (alături de Marilyn Manson - n.red.), o să văd lumea şi o să mă distrez, o să mă regăsesc, iar dacă oamenii nu au o părere bună despre asta, îmi pare rău, dar nu-mi pot trăi viaţa pentru alţii»“, a povestit actriţa.

Aceasta a precizat că îşi dorea să-şi dea seama de propria identitate la momentul respectiv, însă cei din jur nu au înţeles acest lucru şi au criticat-o dur: „Eşti demonizat pentru astfel de încercări, iar lucrurile devin urâte şi complicate. Oamenii obişnuiau să mă numească «târfă» când mă vedeau pe stradă şi nu poţi să nu fii rănit de aşa ceva.“

Artista, care are un fiu în vârstă de trei ani cu fostul ei soţ, actorul britanic Jamie Bell, a încercat să se sinucidă la vârsta de 22 de ani şi consideră că acea tentativă eşuată de suicid a reprezentat cel mai bun, dar şi cel mai rău lucru care a putut să i se întâmple vreodată.

Artista, care are un fiu în vârstă de trei ani cu fostul ei soţ, actorul britanic Jamie Bell, a încercat să se sinucidă la vârsta de 22 de ani şi consideră că acea tentativă eşuată de suicid a reprezentat cel mai bun, dar şi cel mai rău lucru care a putut să i se întâmple vreodată.

Evan Rachel Wood şi-a început cariera în anii ‘90, apărând în câteva seriale de televiziune, printre care „American Gothic“ (1995–1996) şi „Once and Again“ (1999–2002). A debutat în cinematografie la vârsta de nouă ani în pelicula „Digging to China“ (1998) şi a devenit cunoscută pe plan mondial cu rolul interpretat în filmul „Thirteen“ (2003), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur.

În prezent, interpretarea frumoasei şi misterioasei Dolores Abernathy din serialul HBO „Westworld“ i-a adus numai aprecieri din partea criticilor de specialitate.

13 mar 15:15
Comentarii