logo


Meniu

Elton John, pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Dezvăluirile, oferite chiar de artist | VIDEO

Cântăreţul britanic Elton John, care, anul trecut, şi-a anunţat turneul de adio, a declarat că va lansa "prima şi ultima carte despre viaţa sa" în toamna acestui an, potrivit nme.com.

Elton John şi-a exprimat entuziasmul cu privire la apariţia cărţii, sugerând că "acesta va fi adevărul", dar şi că " prea multe cărţi scrise despre el nu au fost chiar autentice". El a încheiat afirmând că "abia aşteaptă să vadă ce are de spus publicul despre viaţa lui".

Muzicianul britanic a dat de înţeles că lucrează la o autobiografie încă din 2017. Atunci, el a afirmat că nu este o persoană "cu predispoziţie spre nostalgie" şi că, deşi i s-a imputat faptul că acordă atenţie "doar concertelor sau proiectelor creative următoare", el a fost surprins de "cât de catartic a fost pentru el procesul de a-şi scrie memoriile" şi că şi-a dat seama "ce privilegiu extrem a avut de a trăi o viaţă nebunească".

Cartea nu are încă un titlu, dar este aşteptată să apară în octombrie. Ea va fi publicată de editura Macmillan's Henry Holt & Co, care l-a descris pe Elton John drept " o legendă recompensată cu multe premii Grammy şi un superstar excentric", dar şi "cel mai longeviv cântăreţ şi compozitor din toate timpurile".

În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un "ultim" turneu, de trei ani şi care a debutat deja în urmă cu câteva luni, după care se va consacra educaţiei celor doi copii ai săi.

Starul în vârstă de 71 de ani a explicat că nu pune capăt carierei de muzician, care a început în urmă cu mai mult de 50 de ani, şi că va continua să producă muzică.

Într-o carieră de cinci decenii, Elton John, în vârstă de 70 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic în 1998.

11 mar 16:55
Comentarii