logo


Meniu

Depozitarul Central distribuie din 15 mai sumele de bani aferente obligaţiunilor emise de Raiffeisen Bank

Sumele de bani aferente plăţii cuponului 5, în valoare de 535 lei/instrument financiar, şi restituirii principalului în valoare de 10.000 de lei/instrument financiar pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank vor fi distribuite investitorilor începând de miercuri, 15 mai, anunţă Depozitarul Central, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu încearcă să-i dea lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Mutare dură

"Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 3 mai 2019. Cei care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia. Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia", se arată într-un comunicat al Depozitarului Central.

Citește și: Monica Macovei la tunuri! Dragnea și Tăriceanu nimiciți de fostul ministru al Justiției

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

15 mai 12:23
Comentarii