logo


Meniu

Dan Barna îl pune la punct, din nou, pe Ludovic Orban: 'A fost un teribilism. Evident că e un lucru pe care nu îl susținem'

Liderul USR, Dan Barna a declarat, la emisiunea Marius Tuca Show, că declarația șefului PNL, Ludovic Orban legat de impozitarea din domeniul IT a fost "un teribilism" și nu este o măsură susținută de formațiunea pe care o conduce.

"Evident că e un lucru pe care nu îl susținem. A fost un teribilism. E un punct de vedere. USR e în zona de centru dreapta, un partid care își propune să susțină parteneriatul. IT-ul s-a dovedit una dintre resursele pe care tinerii, mediul de afaceri din România le-a dezvoltat bine. Să încercăm să sabotăm acum lucrul acesta. Soluția e creșterea competitivității prin încurajarea diasporei să investească și să facă afaceri în România. E o abordare neinspirată", a spus Dan Barna.

Reacţia vine după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poţi să creezi facilităţi fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus Orban.

11 iun 11:58
Comentarii