logo


Meniu

Cum vede şeful Pro TV criticile din „Las Fierbinţi“ la adresa Guvernului şi declaraţiile politice ale vedetelor postului

Directorul general al postului, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, a vorbit despre vedetele Pro TV care îşi exprimă în spaţiul public părerile politice, dar şi despre trimiterile critice la adresa actualei guvernări din serialul de succes „Las Fierbinţi“.

Într-un interviu pentru „Adevărul“, Aleksandras Cesnavicius a vorbit despre vedetele Pro TV care nu se feresc să-şi exprime în spaţiul public părerile politice.

Dincolo de aceste momente însă, Mimi Brănescu a subliniat în mai multe rânduri că România autentică nu este cea prezentată în „Las Fierbinţi“, chiar dacă mulţi au această impresie.

„Las Fierbinţi e un serial de televiziune, care se vrea comic şi care prezintă, exagerat pe alocuri, nişte întâmplări întotdeauna fictive, unele mai cu tâlc, altele mai fără. Eu sunt un ţăran mutat la Bucureşti. Am întâlnit şi încă mai întâlnesc, şi la ţară, şi la Bucureşti, oameni care seamănă cu cei din serial. Dar asta nu înseamnă că între România şi serial se poate pune semnul egal. Pentru că am întâlnit şi întâlnesc încă, slavă Domnului, şi altfel de oameni. După părerea mea, serialul Las Fierbinţi ar trebui să funcţioneze ca un exemplu de «aşa, nu», nu de «aşa, da». Şi atât“, a explicat scnearistul pentru blogul Cristinei Stănciulescu.

11 apr 08:57
Comentarii