logo


Meniu

Cristi Danileț, IRONIC la adresa CSM - Ședința, un exemplu de deontologie. Doi membri, directori ai discuțiilor care ating un înalt nivel de civilitate

"Azi în ședința CSM s-a discutat despre scrisoarea unor judecători care au utilizat funcția de (vice)președinte pentru a cere CSM sa interzică decolarea avioanelor cu alți judecători deciși să plece în Europa.

Citeste si csm--dupa-scrisoarea-unor-sefi-de-instante---sectia-vrea-dialog-cu-reprezentanta-romaniei-la-ce--judecatorii-care-merg-la-bruxelles--invitati-la-csm_1333906.html">Judecătorii CSM, după scrisoarea unor șefi de instanțe - Secția vrea dialog cu reprezentanța României la CE. Judecătorii care merg la Bruxelles, invitați la CSM

Joi, plenul CSM s-a reunit in sedinta, precum si judecatorii Consiliului. In ambele sedinte, dezbaterile au fost aprinse privind diferite teme de actualitate, magistratii acuzandu-se intre ei de partizanat.

In cadrul sedintei judecatorilor din CSM s-a stabilit transmiterea unei solicitari pentru a fi in legatura cu reprezenanta Romaniei la Comisia Europeana, in contextul vizitei pe care urmeaza sa o faca mai multi magistrati, printre care si Cristi Danilet.

15 mar 10:01
Comentarii