logo


Meniu

Crimă ȘOCANTĂ în Capitală - Un bărbat și-a UCIS mama cu ajutorul unui cuptor cu microunde

Un bărbat din Capitală este bănuit că și-a ucis mama, joi noapte, în urma unui scandal între cei doi. Vecinii au chemat polițiștii care, ajunși la fața locului, au spart ușa apartamentului și au găsit femeia decedată, iar bărbatul a fost imobilizat, anunță Mediafax. Conform Antena 3, agresorul a folosit un cuptor cu microunde pentru a-și lovi mama până la moarte.

În noaptea de joi spre vineri, prin apel 112, o persoană a sesizat ca într-un apartament vecin se aude scandal între cele două persoane care locuiesc acolo, mamă și fiu.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 1, care cu sprijin din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart ușa apartamentului și au patruns în locuință. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum și pe fiul acesteia, de 46 de ani. Bărbatul a fost imobilizat și se află în custodia polițiștilor”, informează Poliția Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri și sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

De asemenea, trupul femeii a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

16 aug 00:00
Comentarii