logo


Meniu

Ce schimbări aduce Luna Nouă din 4 iunie pentru fiecare zodie

Astrologul Maria Sârbu spune că Luna Nouă din 4 iunie aduce lecţii de perfecţionism celor cărora le este specific acest lucru şi lecţii de claritate celor confuzi, flexibilitate celor rigizi şi depresie celor nepregătiţi.

Berbec Dacă vei observa că eşti nepregătit, atunci încearcă să citeşti sau să cauţi să înveţi lucruri noi. Traversezi o perioadă benefică de învăţare. Ai nevoie de claritate şi de informatii noi. În plus, comunicarea ta trebuie îmbunătăţită şi modul tău de exprimare revizuit.

Taur Primeşti bani din business sau din activitaăţi intelectuale. Este timpul să îmbunătăţeşti ceva pentru afacerea ta, ai nevoie să fii mai vizibil pe piaţă şi să lucrezi la promovare. Creşteri financiare pe măsura ideilor sau un nou venit stă să se contureze.

Gemeni Eşti în vogă şi în mojlocul unor mari schimbări care te vor face un om nou. Fie tu vei descoperi în tine resurse noi, fie resursele vor veni către tine cât să te restarteze şi să îţi dea aripi, curaj şi iniţiativă.

Rac Ai predispoziţie la anxietate şi nervi, recunoşti asta în comportamentul tău. Începe o perioadă de iertare, claritate sau depresie, dacă nu te vei ocupa de tine. Atenţie la sănătatea plămânilor şi la răceli din somatizarea unor stări de stres sau nervi.

Leu Ai noi planuri de viitor şi te gândeşti mai mult la priorităţi şi la proiecte de viaţă. Pentru un viitor mai clar şi mai limpede ai nevoie să faci schimbări de mentalitate sau de idei. O mică revoluţie interioară apare în această perioadă, una plăcută.

FecioarăLuna Nouă îţi oferă o lecţie de personalitate, probabil privind rigiditatea în idei sau inflexibilitatea unor atitudini. Atât în soicietate, cât şi în mediul profesional ai nevoie de schimbare, care probabil va veni impusă în viaţa ta. Atenţie la nervi din cauza tatălui sau unui superior, nervi pentru că perfecţionismul ţi-a luat pofta de viaţă şi ai nevoie să te redescoperi mai uman.

Balanţă Apar planuri de vacanţă şi nevoia de a căuta teritorii noi şi filosofii noi. Fie stabileşti o călătorie, fie primeşti veşti din depărtare. O perioadă de aprecieri şi de rezultate, o perioadă de premii în plan intelectual. Un mentor nou poate apărea în viaţa ta.

Scorpion Când ai întrebări şi cauţi răspunsuri în alte planuri îţi poţi descoperi abilităţi noi sau dezvolta idei noi. Sinceritatea în conexiunea cu spiritul tău este importantă şi, de asemenea, claritatrea spirituală. În plus, comunicarea la nivel sexual cere îmbunătăţiri.

Săgetător Ce faci în perioada aceasta reflectă modul tău de interacţiune cu ceilalţi şi mai ales în cuplu. Fie eşti stresat, fie eşti nervos, fie ai nevoie de aliaţi noi sau de o relaţie în viaţa ta. Poţi dialoga deschis şi poţi merge înainte cu persoane care îţi sunt complementare.

Capricorn Ai energie nouă şi proiecte noi. Trebuie să te gândeşti diferit la viaţa ta şi este de preferat să cauţi informaţii noi dacă te gândeşti la succes. În special succesul intelectual este cel care te preocupă la acest moment. Se cere informaţie proaspată şi gânduri noi. Este posibil că unele gânduri să fi devenit negative sau să te consume intelectual cam tare.

Vărsător Pasiunea în viaţa ta este una de ordin jucăuş. Ai nevoie să te joci cu ideile şi să îţi construieşti prietenii noi prin prisma acestor jocuri noi. Ai nevoie de joacă, aşa ca un copil, o joacă inocentă. În plus, mintea ta vrea să fie mai puternică şi să fie remarcată.

Peşti

Lecţiile tale sunt clare şi sunt mereu aceleaşi. Comunicarea în familie şi liniştea dintre cuvinte. Ai nevoie de calm şi de expresivitate în felul tău de a comunica. Vorbeşte despre ce simţi faţă de cei dragi ai tăi. Este mai simplu să te exprimi decât să te enervezi. Pentru sănătatea ta este aur şi pentru binele familiei este hrană.

5 iun 11:38
Comentarii