logo


Meniu

Cântărețul Julio Iglesias este 'tatăl biologic' al unui bărbat spaniol în vârstă de 43 de ani

Cântărețul Julio Iglesias este "tatăl biologic" al unui bărbat spaniol în vârstă de 43 de ani, potrivit deciziei date miercuri de o instanță din Valencia, într-un proces intentat pentru stabilirea paternității, potrivit Le Figaro, scrie Mediafax.

Procesul a fost intentat împotriva cântăreţului în vârstă de 75 de ani, în decembrie 2017, de Javier Sanchez Santos.

Mama lui Sanchez, balerina portugheză Maria Edite, i-a intentat şi ea proces lui Iglesias, în 1992. Solicitarea ei a fost, însă, respinsă, din cauza unor vicii de procedură.

Balerina spune că a avut o scurtă aventură cu Iglesias în 1975, pe când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Citește și: Ducesa Meghan de Sussex ar putea deveni editor al revistei Vogue

Javier Sanchez a spus că a făcut teste ADN cu probe prelevate de pe șervețele și mucuri de țigară atinse de Iglesias, iar rezultatele arată că probabilitatea ca starul să fie tatăl său este de 99%. Șervețelele și mucurile au fost colectate de un detectiv privat din Miami (SUA), unde Iglesias locuiește în prezent, potrivit avocatului lui Sanchez, Fernando Osuna, specializat în procese de paternitate.

Sanchez a declarat, în decembrie 2017, pentru publicația spaniolă ABC că i-a contactat pe avocații lui Iglesias pentru a rezolva chestiunea "în privat", dar aceștia au refuzat.

"Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt ușurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias", a mai spus Sanchez.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Cu prima sa soție, Isabel Preysler, cu care a fost căsătorit în perioada 1971 - 1979, Iglesias are trei copii, Chabeli, în vârstă de 46 de ani, Julio, în vârstă de 44 de ani, și Enrique, în vârstă de 42 de ani. Iglesias mai are cinci copii cu fostul model olandez Miranda Rijnsburger, cu care a avut o lungă relaţie, înainte de a se căsători cu aceasta, în 2010.

10 iul 15:39
Comentarii