logo


Meniu

Apple a lansat o nouă versiune a tabletelor iPad Air și iPad mini

Grupul informatic american Apple a dezvăluit luni un nou model de tabletă iPad Air, cu o diagonală a ecranului de 10,5 inci, precum şi un nou model de tabletă iPad mini, cu o diagonală a ecranului de 7,9 inci, transmite Reuters, informează Agerpres.

Citește și: CEC Bank oferă 48 de milioane de euro pentru înființarea unei fabrici ce produce obiecte din celuloză şi maculatură

Producătorul telefoanelor iPhone a precizat că noile modele îmbunătăţite de tablete oferă suport pentru tastatură şi pentru styletul Apple Pencil.

Ambele tablete pot fi comandate începând de luni şi vor apărea pe rafturile magazinelor săptămâna viitoare. Acelaşi chip A12 Bionic care este inclus în telefoanele iPhone XS, XS Max şi XR a fost introdus şi în tabletele iPad Air şi iPad Mini. Preţul de pornire pentru noul model de tabletă iPad Air este de 499 de dolari iar în cazul iPad mini preţul de pornire este de 399 dolari.

Lansarea noilor tablete vine cu o săptămână înaintea unui eveniment media ce va fi organizat de Apple în data de 25 martie, ocazie cu care analişti se aşteaptă să fie lansate o nouă generaţie de căşti AirPods, încărcătoare wireless AirPower şi un nou iPad.

19 mar 15:43
Comentarii