logo


Meniu

Andreea Bălan a postat o imagine în care apare alături de fetiţa ei şi a făcut primele declaraţii: „Mi-am luat fetiţa în braţe după două zile de luptă ca să trăiesc“

Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator în timpul naşterii prin cezariană, a transmis primul mesaj şi a publicat prima imagine în care apare alături de fetiţa ei. În plus, vedeta a dezvăluit care a fost complicaţia care i-a pus viaţa în pericol.

Cântăreaţa Andreea Bălan a transmis primul mesaj după ce şi-a revenit în urma stopului cardio-respirator suferit pe 4 martie, în timpul naşterii celui de-al doilea copil.

Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare, dar şi medicilor care i-au salvat viaţa.

De asemenea, Andreea Bălan a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator.

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, pe Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri şi se numeşte embolie amiotică, iar medicii de aici au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc“, a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini în care îşi strânge bebeluşul la piept.

6 mar 19:50
Comentarii