logo


Meniu

ALERTĂ Secția din vot din Mamaia, ÎNCHISĂ - Prezență RECORD la Băile Felix

Secția de votare organizată în stațiunea Mamaia, din județul Constanța, a rămas fără buletine de vot, după ce sute de persoane au votat pe listele suplimentare, procesul electoral fiind în prezent oprit.

Potrivit datelor centralizate de BEJ Constanța, la secția de votare 208, din stațiunea Mamaia, au fost epuizate buletinele de vot după ce 258 de persoane au votat pe listele suplimentare.

Pe listele permanente ale secției sunt înscriși 302 votanți, dar numai 39 dintre ei și-au exprimat dreptul la vot. În total, procentul de vot exprimat în cadrul secției depășește 98 la sută.

Președintele secției de votare 208 a luat legătura cu BEJ, solicitând suplimentarea buletinelor de vot, acestea urmând să fie trimise în cel mai scurt timp.

De asemenea, la secția de votare nr. 551 din stațiunea Băile Felix, județul Bihor, s-au epuizat buletinele de vot primite, astfel că aici s-au distribuit suplimentar, de la alte secții, câte 600 de buletine, atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum, prezența la vot depășind 108%.

26 mai 00:00
Comentarii