logo


Meniu

Actrița Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorț

Actrița americană Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorț, după ce a reușit să rămână prietenă cu fostul ei soț, muzicianul britanic Chris Martin, potrivit contactmusic.net, informează mediafax.

Actrița în vârstă de 46 de ani este în prezent căsătorită cu producătorul de televiziune Brad Falchuk. Divorțul de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a avut loc în 2016, după 12 ani de căsnicie.

Paltrow a declarat că are de gând să aștearnă pe hârtie tot ce a învățat în această perioadă, pentru că a păstrat o legătură specială cu fostul soț.

''Atât eu, cât și Chris am promis să iubim mai departe toate lucrurile care ne-au plăcut mereu la celălalt și să ne dezvoltăm în continuare prietenia și să găsim moduri de a comunica. A fost un întreg proces. Poate, într-o zi, voi scrie o carte, pentru că trebuie să te concentrezi cu adevărat asupra iertării și să treci peste orice supărare care apare", spune actrița.

În urma căsătoriei cu Martin au rezultat doi copii, Apple, care are 14 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani.

Paltrow a recunoscut faptul că lucrurile nu au fost deloc simple în perioada care a urmat despărțirii, dar că au reușit să reziste și să "mențină cadrul familial", de dragul copiilor.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

14 mar 15:44
Comentarii